Jacqueline Mols, aangenaam!

Sinds eind 2005 werk ik als zelfstandige onder de naam Practies. Door (middel)grote organisaties word ik ingehuurd om projecten en vraagstukken van uiteenlopende aard op het snijvlak van marketing, communicatie of sales te realiseren. Bij voorkeur voer ik projecten van a t/m z uit, zowel alleen als in teamverband. Maar ergens halverwege als frisse wind ‘instappen’ om het beoogde doel/resultaat alsnog te halen, kan uiteraard ook. Dit doe ik op zowel freelancebasis als interim. In de zakelijke dienstverlening, onderwijs, educatieve uitgeverij, ict, publieke sector etc. Daarbij werk ik graag hybride, dus zowel op locatie als vanuit mijn eigen werkplek in Utrecht.

Ik ben een generalist, gedreven, no nonsense, communicatief en organisatorisch sterk en heb oog voor detail. Opdrachtgevers noemen mij een ‘zelfstarter’, een ‘bijter’ (doelgerichte doorzetter). Je herkent mij aan mijn energieke, enthousiaste en toegankelijke houding waarmee ik snel anderen in beweging krijg. Ik ben leergierig en hou van uitdagingen, ongebaande paden, nieuwe ervaringen opdoen en afwisseling.

Verder vind ik het leuk om groepen mensen te enthousiasmeren, inspireren en motiveren. Daarom ben ik sinds 2021 ook actief als dagvoorzitter/host/presentator.

Ik ben ook…
een danser (in mijn vrijetijd sta ik veelvuldig op de dansvloer, salsa en disco), een bourgondiër (hou van lekker eten, samen kokkerellen met goede gesprekken) en ben graag ‘outdoors’ actief (wandelen, fietsen, golfen, langlaufen, schaatsen).

Jacqueline Mols