Trots op website!

Wauw, en dan is het zover: mijn eerste eigen website is een feit en voor nu af! Klaar om aan de wijde wereld te tonen 😉 

Homepage practies

Vanaf hier kan ik dan verder ‘uit’bouwen, toevoegen, en verfijnen als ik dat wil. Leuk ook om in de afgelopen dagen van enkele vrienden al wat feedback te hebben gekregen. Die varieerde van ‘ziet er goed en strak uit’ tot ‘ ik zie jouw persoonlijkheid hier nergens in terugkomen. Je bent zelf zo kleurrijk en outgoing, allesbehalve een grijze muis….’ Deze laatste vriendin uitgelegd dat ik haar feedback waardeer en begrijp, maar dat ik voor mijn website – als mijn zakelijke visitekaartje – er bewust voor gekozen heb om e.e.a. rustig en overzichtelijk te houden en daarom voor zwartwit-foto’s gekozen heb. Toch vond zij het niet bij mij ‘horen’, en dat mag. Jezelf presenteren is tenslotte toch heel persoonlijk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *