Geïmplementeerde huisstijl nog steeds in gebruik

Terwijl ik bezig ben met het vullen van mijn portfoliopagina – meer specifiek met het bericht over de nieuwe huisstijl van De Amsterdamse Plus die ik in 2009 heb mogen begeleiden – merk ik dat ik eigenlijk reuze benieuwd ben of dit destijds ontworpen logo nog bestaat. Er was intern best wel even wat discussie over namelijk. Niet iedereen vond het even ‘mooi’….. 

De Amsterdamse Plus maakte voorheen deel uit van de Amarantis Onderwijsgroep. Deze scholengroep bestaat evenwel niet meer als zodanig, maar een aantal van deze scholen zijn verder gegaan onder de naam: ROC TOP. Wanneer ik op de website van dit ROC in Amsterdam kijk, dan bestaat de Amsterdamse Plus (toch een bijzondere school in ROC-land) als zodanig nog steeds. En ook het destijds ontworpen logo heeft de tand des tijds doorstaan. Ik voel een glimlach op mijn lippen…

Logo De Amsterdamse Plus

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *