Website begint vorm te krijgen

Nu ik al een week lang iedere dag even tijd maak om aan mijn website te bouwen, begint deze langzaamaan vorm te krijgen. Beetje bij beetje worden de contouren zichtbaar. Een interessant proces vind ik al die ‘ontwerp’keuzes die ik tijdens het vormgeven ad hoc maak. Wat wil ik er wel op, wat niet…. En vooral hoe. Is dit wel wat ik wil? Komt het wel goed over? Ik mis hierin het sparren met opdrachtgevers en ‘collega’s’. Twee weten toch vaak meer dan één…. En er ontstaat ook zoiets als een gezamenlijke inspiratiecreativiteit. {Mooi woord voor Scrabble als het al bestaat haha….]  

 

Aanbod practies_zw

Sinds 2 dagen bezig met het erop zetten van de portfolio-items: welk project noem ik wel, welke niet…. Ontzettend leuk om te doen, omdat daardoor alle projecten van de afgelopen 12 jaar weer even tot leven komen. Wauw, wat heb ik een prachtig mooie en uitdagende projecten mogen doen en wat een leuke opdrachtgevers en collega’s ontmoet! Ik hoop van harte dat dit zich in de komende jaren zo doorzet!

Ik merk wel dat ik het vormgeven van mijn eigen website nog best wel een dingetje vind. En dat terwijl ik toch wel een paar websites voor opdrachtgevers heb mogen begeleiden in de afgelopen jaren. Of aan heb mogen bouwen. Mogelijk dat – als je er met wat meer afstand naar kunt kijken – het toch gemakkelijker gaat. Vooral de besluitvorming. Of het proces begeleiden rondom de besluitvorming. Want bij/voor een opdrachtgever organiseer ik het ‘ontwerpkeuzeproces’ vooraf, maar nu probeer ik e.e.a. tijdens het bouwen te doen. Dus alles tegelijk! En dat ook met een nieuw CMS-systeem, want ik had eerder nog niet het genoegen gehad om dit via WordPress te doen. Hoewel ik wel kan beamen, dat het aangeschafte WordPress Enfold-thema, zoals Ferdy Korpershoek van de online-cursus WordPress van Soofos al zei, behoorlijk intuïtief werkt. En dat geldt ook voor de hiervoor genoemde online-cursus; prima te volgen.

Als het de komende 2 weken in dit tempo doorgaat, dan voorzie ik wel dat ik mijn planning ga halen en ik vanaf 2018 eindelijk  een eigen website in de lucht heb!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *